Javni poziv za iskazivanje interesa mladih bračnih parova, mladih lica, višečlanih porodica i ostalih kategorija stanovništva za rješavanje stambenog pitanja u vidu kupovine stana - građevinske

gradska-uprava-vijest-1500x1080-min.jpg (430 KB)

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić raspisao je javni poziv kojim želi da prikupi podatke o zainteresovanosti mladih bračnih parova, mladih, višečlanih porodica i drugih kategorija stanovništva za kupovinu stana ili građevinske parcele po povoljnijim uslovima od tržišnih.

Ćurić je rekao Srni da je Trebinje prva lokalna zajednica u Srpskoj koja se odlučila da stanovništvu ponudi da po povoljnijim uslovima riješe stambeno pitanje, s obzirom na to da najniža cijena kvadrata u novogradnji u ovom gradu sada iznosi oko 2.700 KM.

Prema javnom pozivu, ciljna grupa za podnošenje zahtjeva su lica koja u svom vlasništvu nemaju nekretninu, odnosno stan/porodičnu kuću na području grada.

"Cilj ovog javnog poziva je procjena broja lica i utvrđivanje za koji vid rješavanja stambenog pitanja su zainteresovani u smislu kupovine stana u višeporodičnom stambenom objektu ili kupovine građevinske parcele za izgradnju individualnog stambenog objekta/postavljanje montažnog stambenog objekta na području grada, a sve to pod povoljnijim uslovima od tržišnih", navodi se u javnom pozivu.

Nakon što se građani jave po pozivu i iskažu svoje interes, Gradska uprava

će utvrditi na koji način zainteresovani mogu da riješe svoje stambeno pitanje.

Informacije o načinu prijave za ovaj javni poziv građani mogu pronaći na zvaničnom sajtu Gradske uprave

Javni poziv možete preuzeti OVDJE

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×