Jedinica žandarmerije PU Trebinje u druženju sa "Sunce nam je zajedničko"

IMG_0163_resized_20230405_115406768.JPG (349 KB)

Povodom Dana policije Republike Srpske, Jedinica žandarmerije danas je izvela pokaznu vježbu - spuštanje s mosta užetom za članove Udruženja "Sunce nam je zajedničko" iz Trebinja.

Vježba je izvedena koristeći toranj Teritirijalne vatrogasne jedinice, a svi prisutni su uživali u druženju sa pripadnicima žandarmerije koji su veoma profesionalno pokazali svoje alpinističke vještine.

Jovana Cvijetić, portparol PU Trebinje je kazala da su danas organizovali druženje sa žandarmerijom, a da je prethodnih dana, u okviru Dana policije organizovano niz aktivnosti.

"Započeli smo sa doniranjem inhalatora Domu zdravlja Trebinje i u Bolnici Nevesinje. Nakon toga smo imali Dan otvorenih vrata za djecu vrtića, kao i darivanje krvi gdje je prijavljeno bilo 106 naših zaposlenih. U ponedjeljak smo imali centralnu manifestaciju, a danas sa ovom aktivnošću završavamo obilježavanje Dana policije", istakla je Cvijetić.

IMG_0155_resized_20230405_115333018.JPG (221 KB)

Mijat Šarović, predsjednik Udruženja "Sunce nam je zajedničko" zahvalio se žandarmeriji što su ovaj dan učinili posebnim za sve članove ovog udruženja.

"Ovo je prvi put da nešto ovako vide uživo i zaista su se obradovali", naveo je Šarović.

Velo Mrkajić je kazao da su jedva čekali da dođu da vide vježbu.

"Čim nam je Mijat javio ovu vijest, svi smo bili presrećni. Ja sam gledao prije, ali mojim drugarima nije bilo poznato ", istakao je Velo.

Njegovo oduševljenje dijeli i Nebojiša Dakić.

"Stvarno nam je lijepo. Družimo se danas sa policijom i divno je sve što su nam pokazali", rekao on.

A i Stefan Aćimović je dodao da ih je posebno oduševilo to spuštanje sa tornja.

"I ja bih volio da naučim i da se spustim", naveo je on.

IMG_0139_resized_20230405_115216989.JPG (308 KB)

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×