Nikola Jokić  (Foto:AP Photo / Jack Dempsey) -
Srpski centar Nikola Jokić nastavio je seriju odličnih igara predvodeći Denver i u pobjedi nad Golden Stejtom sa 89:86 na gostovanju i ponovo bio igrač odluke. Na drugoj strani Stef Kari je bio najefikasniji igrač meča ali je to slaba utjeha poraženim "Ratnicima".

Ponovo je Nikola Jokić, uz odličnu igru, bio igrač odluke i Denveru donio pobjedu, ovoga puta sjajnom blokadom u finišu meča čime je sačuvao prednost za pobjedu nad Golden Stejtom.

Denver je dobro ušao u meč i predvođen Jokićem dobio prvo poluvreme, ali su "Ratnici" u drugom uspjeli da se vrate u meč i uvedu ga u neizvjesnu završnicu.

Imali su i posljednji napad i priliku za izjednačenje, a kad se učinilo da će im to uspjeti, Nikola je sjajnom blokadom donio pobjedu svom timu.

Iako je ponovo bio odličan sa dvostrukim dvodifrenim učinkom od 22 poena uz 18 skokova i 5 asistencija Nikola Jokić je bio drugi po efikasnosti, a odlično ga je pratio Barton i dodao 21 poen uz po 4 skoka i asistencije.

Najefikasniji igrač je ponovo bio Stef Kari sa 23 postignuta poena i po 4 skoka i asistencije, ali je to bilo nedovoljno da njegov tim izbjegne poraz na svom parketu.

Nemanja Bjelica je u igri proveo nešto više od 18 minuta uz 5 poena, 8 skikova i jednu asistenciju.