jknjkn.jpg (319 KB)

U zaostalom 8. kolu Lige mladih RS/Herceg Bosne, rukometašice „Leotara“ danas su na domaćem terenu pobijedile HŽRK „Grude“ iz Gruda, rezultatom 20:17 (10:8).

Od samog starta trebinjske rukometašice su imale blagu prednost od jednog do dva gola. U 12. minutu rezultat je bio 9:4 za Leotar i na trenutak se činilo da će se pobjednik vidjeti nakon prvog poluvremena.

Ipak, odlične Grudanke uspjele su da se sa tri vezana gola vrate u igru te je na poluvremenu rezultat bio 10:8. Tokom drugog poluvremena igralo se gol za gol, tako da je u 37. minutu semafor pokazivao 17:17.

Leova mladost na krilima vjerne publike postiže tri brza pogodka i utakmicu završava rezultatom 20:17.

Za Leotar su nastupile: Kojović K 8 odbrana, Šupljeglav M, Grubačić A, Ilić A 3 gola, Bujaković I, Ambulija L, Bujaković M, Musić J 2 gola, Račić M 5 golova, Kojović S 4 gola, Vukoje N 4 gola, Spaić I, Brkan P 2 gola, Špec K 2 odbrane, Spaić M kapiten.

Trener Komnenović Zdravko.

U drugoj utakmici u kategoriji U -12, gostujuća ekipa je na sličan način u izjednačenoj igri tokom cijelog susreta uspjela da na samom kraju ostvari pobjedu od 2 gola razlike 13:15.