Javna ustanova "Vode Srpske" Bijeljina je tokom vanrednog stanja u Republici Srpskoj realizovala sve planirane radne aktivnosti u skladu sa planom rada za 2020. godinu, uz poštovanje svih odluka Vlade Republike Srpske o mjerama za sprečavanje širenja virusa korona.direktor-vode-srpske.JPG

Direktor JU "Vode Srpske" Bijeljina Miroslav Milovanović kaže da je tokom vanredne situacije radni proces prilagođen preporukama za zaštitu zaposlenih i građana od širenja epidemije.
- Rad je organizovan u skladu sa odlukama Vlade RS, i takav režim rada biće zadržan do okončanja vanredne situacije. Ustanova je u ovom periodu realizovala sve planirane aktivnosti, kako u pogledu realizacije projekta zaštite od poplava i zaštite voda, tako i u pogledu rješevanja zahtjeva građana - kaže Milovanović.

On dodaje da je cilj JU "Vode Srpske" Bijeljina, kako tokom vanrednog stanja tako i u redovnim okolnostima, da rad svih svojih službi održi na najvišem mogućem nivou.
- Cilj nam je da svi sektori i službe u Ustanovi maksimalno odgovorno, kvalitetno i brzo završavaju svoje radne zadatke, u cilju realizacije projekata i rješavanja zahtjeva građana. Smatram da smo u proteklom periodu napravili značajan pomak u tome, i istrajaćemo tako i u budućnosti - kaže direktor JU "Vode Srpske" Bijeljina.