U Centru za obuku u Zalužanima kod Banjaluke održana je svečana promocija 323 kadeta 20. klase Jedinice za policijsku obuku - Policijske akademije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.kadeti-mup.jpg

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da ulazak nove generacije u sastav Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) obezbjeđuje dodatnu snagu toj instituciji, ali i cijeloj Srpskoj s obzirom na ulCvijanovićeva je čestitala polaznicima 20. klase Jedinice za policijsku obuku - Policijske akademije MUP Srpske uspješno završenu obuku.

- Zahvaljujem svima na naporu koji su uložili u školovanju i obuci koju su prošli, njihovim roditeljima koji su stajali iza njih i dijelili te napore i onima koji su bili angažovani u njihovom školovanju - rekla je Cvijanovićeva novinarima nakon svečane promocije 322 kadeta 20. klase Jedinice za policijsku obuku - Policijske akademije u Zalužanima kod Banjaluke.ogu koju MUP ima u zaštiti ustavnog poretka i života i imovine građana.
Kadeti su u glas otpjevali pjesmu "Pukni zoro", a kako je to zvučalo poslušajte u videu.

Video.