Kicenje grada 20234.jpg (370 KB)

Neradni dani u Republici Srpskoj, tokom novogodišnjih praznika, biće ponedjeljak i utorak, prvi i drugi januar 2024. godine.

U dane praznika, neće raditi poslodavci, ustanove, organi uprave i druge pravne osobe.

Trgovački objekti u Trebinju sutra će raditi skraćeno radno vrijeme, najkasnije do 19 časova, a pekara „Leotar“ radiće do 20 časova, potvrđeno je za Radio Trebinje.

Prvog januarskog dana neće raditi trgovačke radnje, dok će drugog dana nove godine raditi do 14 časova.

U ponedjeljak, prvog januara, trebinjske pekare neće isporučivati hljeb, a drugog januara će raditi uobičajeno radno vrijeme.

Prvog dana novogodišnjih praznika biće dežurna apoteka “Belladona”, u Preobraženskoj ulici, od osam do 21 čas. Drugog januara će sve apoteke raditi do 14 časova, a u pripravnosti će, od 14 do 21 čas, biti apoteka „Lijek“, ispod Bolnice.

Ambulanta dva porodične medicine Doma zdravlja Trebinje, u zgradi novog grudnog, dežurna je u dane novogodišnjih praznika i radiće od osam do 12 časova.

Na Badnji dan i Božić, od osam do 12 časova, dežuraće ambulanta tri, a osmog januara, drugog dana Božića, i devetog januara, na Dan Republike, dežurna će biti ambulanta sedam, obje na prvom spratu glavne zgrade Doma zdravlja.        

Komercijalne banke u našem gradu biće zatvorene prvog i drugog januara, a benzinske pumpe će raditi uobičajeno radno vrijeme.