Na području Policijske uprave Trebinje, dana 30.01.2018. godine, evidentirano je jedno krivično djelo i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.


Policijska stanica Ljubinje radi na dokumentovanju krivičnog djela „Krađa električne energije ili prirodnog gasa“. Naime, postoje osnovi sumnje da je lice inicijala M.K. neovlašteno priključio kabal na nisko naponsku mrežu koji mu je služio za napajanje pomoćnog objekta.
Policijska stanica Bileća je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala Ž.V. počinilo krivično djelo „Tjelesna povreda“.
Policijska stanica Gacko je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala D.V. počinilo krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.
Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala D.M. počinilo krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.
Trebinje Danas