Preduzeće "MIS invest" počelo je sa prodajom stanova u predgradnji na jednoj od posljednjih slobodnih lokacija u centru Trebinja - na lokalitetu nekadašnjeg starog Novoteksa, saopšteno je iz ovog preduzeća.

stanovi trebinje novogradnja (3).jpg

Kupci imaju mogućnost da, osim da kupe stan po jeftinijoj cijeni metra kvadratnog, sami odluče o eventualnim izmjenama svog budućeg doma čija je površina od 35 do 100 metara kvadratnih.

"Cijena metra kvadratnog u predgradnji ovog stambeno-poslovnog objekta, koji će biti izgrađen od materijala najboljeg kvaliteta i po najvišim standardima koje zahtjeva ovaj vid gradnje, iznosi 2.050 KM do 1. marta 2020. godine", naveli su u "MIS investu".

U ovoj kompaniji kažu da su željeli da urade jedno drugačije, estetski ljepše i kvalitetnije rješenje, jer ova lokacija zaslužuje takav objekat.

Oni ističu da je eksterijer samog stambeno-poslovnog kompleksa urađen na inovativan način, te da će ovo biti prva „zelena zgrada“ u Trebinju koja će spojiti ekološku održivnost i vrhunski način gradnje.

stanovi trebinje novogradnja (4).jpg

„Odlučili smo se da koristimo najbolje materijale prilikom izgradnje koje prati inovativno i ekološki održivo arhitektonsko rješenje. Tim vrsnih stručnjaka uradio je projekat, a kako bi se svi budući stanari osjećali prijatno, ugodno i bezbjedno u svojim stanovima“, navode u „MIS investu“.

Oko zgrade će ostati postojeće zelenilo, a svaki stan će imati svoju zelenu oazu i pristup parking mjestu.

Kompleks će imati dvije vrste parking mjesta – spoljašnja koje će biti oko samog objekta i unutrašnja koja će biti u okviru prizemlja kompleksa.

Detaljan raspored stanova po spratovima uskoro će biti objavljen na servisu: Nekretnine Trebinje.