herclab.jpg

Iz laboratorije HERCLAB poručuju da ponovo rade u punom kapacitetu. Njihovu poruku prenosimo u cjelosti.

 

Proširili smo paletu analiza, pa smo sada vaša adresa za skoro SVA  ispitivanja.

Saradnju i dalje nastavljamo sa DIALAB-om, vodećim laboratorijskim lancem na području Republike Srbije i Bosne i Hercegovine, koji za skoro dvije decenije postojanja nije imao ni najmanju mrlju u poslovanju. Koliko laboratorija danas za ista može da se pohvali tom činjenicom?

Od samog početka se nismo štedili i imali smo na umu jedan cilj - da rezultati naših analiza budu na vrhunskom nivou jer od njih zavisi vaše zdravlje. Zato smo rad zasnovali na kvalitetu, tačnosti i brzini. Nismo pravili compromise prilikom izbora reagenasa i repromaterijala. Za vas smo birali samo najkvalitetnije!

A  njihovom pravilnom upotrebom postigli smo visok nivo tačnosti.Ova dva segmenta naših analiza upotpunjena su primjenom najsavremenijih aparata koji omogućavaju da krajnji korisnik veoma brzo dobij epotrebne rezultate.Ali ni sv eovo ne bi bilo moguće bez kvalitetnog i stručnog osoblja čije je iskustvo garancija za preciznost rezultata.

NAJNIŽIM cijenama u region dokazali smo da najbolji kvalitet ne mora mnogo da košta. A to ste potvrdili i vi – brojem posjeta našoj laboratoriji.

 

Od srca,

HERCLAB