1677836906948.jpg (300 KB)

Povodom utakmice 21. kola M:tel Premijer lige između FK "Leotar" i FK "Igman", koja je na programu sutra od  13:00 časova na stadionu "Police", danas je održana konferencija za novinare.

Trener FK „Leotara“ Marko Maksimović je rekao da su, poslije Posušja, kada je odigrana zaista dobra utakmica na teškom terenu, igrači nastavili da treniraju i ovih kišovitih dana i da su u dobroj formi, iako predviđa veoma tešku utakmicu.

„Ono što je dobro za nas je da se vraća kapiten Milović nakon suspenzija. Isto tako Prusina je odradio svoju suspenziju sa Grbavice. Nećemo moći da računamo na Andreja Đurića, a svi drugi igrači su spremni i veoma dobro su trenirali ove nedjelje“, kaže Maksimović i dodaje da je protivnik u ovom prelaznom roku dosta u klub uložio.

„Doveli su iskusnog stručnjaka Husrefa Musemića, vrhunskog trenera i na prvom mjestu jako dobrog čovjeka. Doveli su provjerene igrače poput Ahmetovića i Oremuša, koji doduše neće moći igrati zbog kartona. Zadržali su i kvalitetne igrače od prošle godine. Igman je odlična ekipa ali mi igramo kod kuće, imamo svoje ciljeve, imamo i mi kvalitetne igrače i daćemo sve od sebe za dobar rezultat jer imamo razlog za optimizam“, objasnio je Maksimović.

Utakmicu će prenositi Arena sport.