Leotar i Sloboda podijelili bodove u Policama

Leotar Sloboda 3(1).jpg (497 KB)

U okviru 28. kola Premijer lige BiH fudbaleri „Leotara“ odigrali su juče u Policama utakmicu protiv FK „Sloboda“, koja je završila rezultatom 0:0.

Obje ekipe su konkurenti za ispadanje iz lige, a Trebinjci se nalaze na pretposljednjem mjestu na tabeli.

Nakon utakmice održana je konferencija za medije.

„Čestitam Slobodi na zaluženo osvojenom bodu. Što se tiče naših igrača, jako spor protok lopte u prvom poluvremenu i rekao bih strah u mnogim situacijama. Ovo danas je bilo nedovoljno. Moramo porazgovarati o svemu i pokušati da u ovih pet posljednjih kola doćemo do cilja. Tabela je mjerilo i pokazatelj svega“, kaže Marko Maksimović, trener FK „Leotar“.

„Mislim da je rezultat 0:0 realan za ovu utakmicu, ali najgori i za jednu i za drugu ekipu. Znali smo šta nas čeka u Trebinju. Imali smo neke prilike, koje nažalost nismo iskoristili.Ima još pet utakmica do kraja i treba se boriti“, rekao je trener FK „Sloboda“ Danijel Pranjić.

546654675.jpg (344 KB)

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×