dejo.jpg

Ako razmišljate gdje da počnete da trenirate pravo mjesto za vas je Life Fitness Trebinje, ili fitnes centar „ kod Deja“ kako to njegovi članovi vole da kažu. Godinama već Dejan Ćorović osmišljava najbolje treninge za svoje članove čineći tako da se, osim što oblikuju svoje tijelo na najbolji način, nakon svakog treninga osjećaju ispunjeno i kući odlaze, umorni, ali nasmiješeni.

Dejan za svakog ima poseban plan treninga i savjete za svaku vježbu, ali i način ishrane. Sve to radi zajedno sa suprugom Mirelom.

Treninzi su prilalgođeni svakom članu. Ko želi može imati personalne treninge, ali i van toga svaki član ima vježbe za sebe tako da je posvećenost onima koji ovdje odluče da vježbaju apsolutna.

Ovdje nema „zabušavanja“. Radi se naporno, vježba onako kako trener kaže, a rezultati, ukoliko pažljivo pratite ono što vam se sugeriše, sami za sebe dovoljno govore.

Moderno opremljena teretana i, što je još važnije, izuzetno uredna i čista, uz profesionalnog trenera pravo je mjesto da počnete novu etapu u vašem životu.

fit.jpg

Nova godina „kuca“, a sa njom i najbolje vrijeme da krenete na trening. Makar da probate.

Naša preporuka- Life Fitness!