Liga šampiona u vaterpolu u Trebinju – sastaju se dva Jadrana

 
 

z bazen.jpg (333 KB)

Olimpijski zatvoreni bazen i Trebinje će večeras, od 18 časova i 45 minuta, biti zlatnim slovima upisanu u evropsku i svjetsku vaterpolo mapu jer će po prvi put u Republici Srpskoj i BiH biti odigrana utakmica Lige šampiona i to između vaterpolo klubova Jadran iz Herceg Novog i Jadran iz Splita.

Novljani su odlučili da svoje utakmice kao domaćini igraju u Trebinju, a svi ljubitelji sporta i vaterpola imaće jedinstvenu priliku da uživo gledaju meč dva Jadrana.

U prvom kolu Lige šampiona u Budimpešti, „Ferencvaroš“ je bolji od „Jadrana“ iz Herceg Novog sa 9:7, a Splićani su u svom bazenu bili bolji od „Crvene zvezde“ iz Beograda sa 16:13.

Trener Novljana Petar Radanović se nada da njegovu ekipu očekuje vrhunska utakmica protiv ekipe iz Splita, koja je na nivou ekipe Ferencvaroša i za ove dvije ekipe smatra da su glavni favoriti za prva dva mjesta u grupi C.

„U Trebinju smo bili dva dana na pripremama, uslovi su fantastični i nadam se da ćemo trebinjskoj publici pružiti vrhunski vaterpolo, a ako nam se ukaže šansa, nastojaćemo da osvojimo prve bodove. Splićani su ekipa sa velikim brojem reprezentativaca i iskusnih igrača, ali mislim da je njihov najjači adut centar Vrlić jedan od tri najbolja u svijetu.Treba da igramo jako agresivno“, objasnio je Radanović.

On je pozvao sve ljubitelje sporta i vaterpola da dođu na utakmicu.

„Radujem se utakmici i nadam se da će i ljudi iz okolnih mjesta doći da je uživo gledaju. Siguran sam da će to biti reprezentativna partija i da će moći da uživaju u potezima vrhunskih igrača“, poručio je Radanović.

Cijena ulaznice je 10 KM.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×