NEZADOVOLJAN KVALITETOM I CIJENOM Prijetio radniku zbog PROZORA, alarmirana  policija | Trebinje Danas

Policijski službenici PU Trebinje su od 24. do 27. marta realizovali pojačane aktivnosti s ciljem sprečavanja i otkrivanja krivičnih djela, pronalaska nedozvoljenih opojnih sredstava, nelegalnog oružja, pronalaska lica i vozila za kojima se traga. Takođe, vršena je kontrola učesnika u saobraćaju s akcentom na otkrivanje prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i opojnih sredstava.

U Bileći su juče policijski službenici lišili slobode lice inicijala D.D. na osnovu centralne potjernice koja je raspisana na osnovu naredbe Osnovnog suda u Trebinju.

U aktivnostima koje su realizovane, pregledano je 248 vozila, pronađeno i privremeno oduzeto 14 predmeta: jedan komad vatrenog oružja, osam vozačkih dozvola, ukupno je oduzeto 19,25 gr. zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, 0,4 gr. bijele praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu spid i 0,7 gr. bijele praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain, 22 vozača su isključena iz saobraćaja zbog upravljanja pod dejstvom alkohola, šest vozača je lišeno slobode zbog upravljanja pod dejstvom alkohola, dva lica su lišena slobode zbog upravljanja pod dejstvom opojnih droga, pet lica je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga.

Policijski službenici ove Uprave će i u narednom periodu da nastave sa realizacijom pojačanih aktivnosti čiji cilj je očuvanje povoljnog stanja bezbjednosti.