Lista igrača zaokružena: Ekipa sastavljena od domaćih košarkaša

 
 

376730944_265324996392770_4981431565614616258_n.jpg (304 KB)

Nakon što je i Stefan Adžić potpisao ugovor po kome će biti član Leotara i u narednom šampionatu, lista igrača trebinjskog premijerligaša je zaokružena.

Iako se računalo da će na centarskoj poziciji Draško Albijanić biti jedan od glavnih aduta, on je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom i otputovao u Grčku, gdje će igrati za jednog tamošnjeg drugoligaša.

U Leotaru vjeruju da će novajlije Glogovac i Gobović, uz Milanovića, Bojanića i Milidragovića biti dobra rješenja u „reketu“.

Ekipa sastavljena od trebinjskih igrača, „posložena“ sa momcima koji su dobro poznati zaljubljenicima u košarku rijetkost je na ovim prostorima. Leotar je, nakon što su Aleksić i Ninković završili igračke karijere, dobio i novog kapitena. Vratio se i Božo Đurasović.

„Počeli smo sa pripremama i sada smo u trećoj nedjelji. Radimo bazični dio a takođe smo krenuli i sa pripremnim utakmicama. Pred nama je dosta posla i napornog rada da postignemo željenu formu i igru na terenu. Tim je sastavljen od naših momaka tako da nam sigurno neće nedostajati motiva i želje da se što bolje pripremimo i kroz sezonu igramo što je bolje moguće“, kaže Đurasović.

Izabarnici Marka Ičelića sinoć su u Dubrovniku odigrali pripremni meč sa domaćom istoimenom ekipom, članom elitnog hrvatskog košarkaškog društva i pretrpili prvi poraz u pripremnom periodu.

Dubrovčani su, u za njih generalnoj probi pred početak šampionata, ostvarili pobjedu rezultatom 79:54. Košarkaši Leotara već u petak imaju novi pripremni meč. Kako je najavljeno, gostovaće u Nikšiću kod ABA 2 ligaša, ekipe Sutjeske.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×