Fudbalski trener Siniša Mihajlović, koji se oporavlja od leukemije, napustio je bolnicu i večeras vodi Bolonju na gostovanju Veroni u utakmici Serije A, prenosi „Gazeta delo sport“.sinisa-mihajlovic.jpg

Kako se navodi, dogodio se veliki zaokret, i Mihajlović je poslije 40 dana liječenja ponovo na terenu. On je danas poslije podne napustio bolnicu u Bolonji i pridružio se svojoj ekipi u Veroni.

Utakmica između Verone i Bolonje igra se na stadionu Bentegodi.

Mihajlović je u julu na konferenciji za štampu saopštio da boluje od leukemije, poslije čega je odmah otišao na liječenje.

U januaru je drugi put u karijeri preuzeo Bolonju, umjesto Filipa Inzagija, i odličnim rezultatima obezbijedio opstanak u Seriji A bez problema, iako je ekipa prethodno bila u teškoj situaciji.

Pred start nove sezone dobio je finansijski jači ugovor, do 2022. godine, uz garancije kluba u ulaganja u tim, što se i dogodilo.

Proslavljeni trofejni igrač Vojvodine, Crvene zvezde, Lacija i Intera, Siniša Mihajlović je 2006. počeo trenersku karijeru tokom koje je vodio reprezentaciju Srbije, kratko i lisabonski Sporting, a bivši selektor je u Italiji radio i kao trener Katanije, Fiorentine, Sampdorije, Torina i Milana.