IMG-46deeac0f5d9bdd686572c9acaa79e8b-V.jpg (308 KB)

Povodom utakmice 28. kola M:tel Premijer lige BiH između FK "Leotar" i FK Sloboda, koja je na programu sutra u 16:00 časova na stadionu "Police", održana je konferencija za novinare na kojoj je trener ovog kluba, Marko Maksimović rekao da nas očekuje važna utakmica, ali da neće stavljati pritisak na igrače.

„Ekipa je u dobrom raspoloženju, pošteno su radili, trenirali i optimista sam. Ne mogu da stavljam pritisak na njih i da razmišljam šta ako... Šta god da se desi opet će se trenirati. Ne postoji pravilo ko će pobjediti ali će uraditi sve da daju maksimum. Ne mogu momcima da zamjerim neke stvari. Oni nisu gubili od ne znam koga, to su jake ekipe sa dobrim igračima, ali imamo mi svoje kvalitete“, objašnjava Maksimović ali naglašava da je sutrašnji protivnik jak i da ima svoje ambiciji.

„Oni su juče došli u Trebinje i učiniće sve da odigraju dobro. Tako da sam siguran u dobru utakmicu. Mi na neke stvari ne možemo uticati ali je činjenica da do kraja zavisimo isključivo od sebe. Nikakve matematike nema u opticaju, niko ništa ne može da garantuje, a naredne četiri utakmice se sastajemo sa direktnim konkurentima. Svaka je utakmica posebna za sebe, igrači su sada u dobroj energiji i nadam se da će tako biti sutra. Nemaju izgovor umora i potpuno su spremni“, zaključio je Maksimović.