U Centru za edukaciju „Malac Genijalac“ počinje decembarski upisni rok. Nakon uspješnog početka rada Centra u našem gradu i fenemenalnog napretka naših MALACA u prvom dijelu nastave, otvaramo vrata novim polaznicima.

malac-genijalac.jpg

Škola Malac Genijalac uspješno realizuje programe kojima se od najranijeg perioda dječije sposobnosti stimulišu na adekvatan način, i daruju vašoj djeci SUPER MOĆ.

Moć da imaju dobro razvijene moždane vještine i spremni dočekaju buduće vrijeme. Preko 60% zanimanja kojima će se baviti u budućnosti još uvijek ne postoje. Ali najvažnija sposobnost kojom će se služiti jeste snažan, brz i dobro razvijen mozak. To će im omogućiti da usvoje nova znanja i prevaziđu izazove u vremenu u kojem će živjeti.

Naša misija je stvaranje genijalne djece, a to činimo podsticanjem dječijih kognitivnih sposobnosti, obezbjeđivanjem stimulativnog i kreativnog obrazovnog okruženja gdje djeca mogu rasti i razvijati se kao pojedninci.

Za super moćne genijalce nudimo dva programa:

- Numicon - namjenjen djeci od 3 do 5 godina, koja žele da na lak i zabavan način upoznaju svijet brojeva i steknu matematičke vještine,

- Mentalna aritmetika je namjenjena djeci od 4 do 12 godina, a u pitanju je program kojim se razvijaju mentalni kapaciteti i kognitivne sposobnosti djece i zasniva se na upotrebi abakusa – drevne japanske računaljke.

Pohađanjem oba programa djeca razvijaju čitav niz sposobnosti, između ostalih koncentraciju, vizuelizaciju, pažnju, memoriju, analitičko razmišljanje i logiku.

Kontaktirajte nas i zakažite besplatno testiranje!

Telefon: 066 215 966
Email: [email protected]