MF-Banka-za-sve-koji-se-vracaju-kuci-1200x1200.jpg

Pod zanimljivim sloganom „Za sve koji se vraćaju kući“ MF banka je pripremila posebnu kreditnu ponudu za sve građane Trebinja koji sezonski rade van granica Bosne i Hercegovine.

Iz godine u godinu, sve više Trebinjaca odlazi u Hrvatsku ili Crnu Goru u potrazi za boljim poslovima i većim primanjima. Pošto je, uglavnom, riječ o sezonskim poslovima koji podrazumijevaju ugovor o radu na određeno vrijeme, ova kategorija stanovništva nerijetko se suočava sa otežanim uslovima za podizanje kredita u bankarskim institucijama.

„Kako bismo izašli u susret našim sugrađanima, fokusirali smo se na to da im obezbijedimo finansijsku podršku u vidu Nenamjenskog kredita u iznosu do 50.000 konvertibilnih maraka. Osim toga, pokušali smo maksimalno pojednostaviti uslove za dobijanje kredita, bez obzira da li su u radnom odnosu na neodređeno ili određeno vrijeme, uz duže rokove otplate i fleksibilno obezbjeđenje“, naglašava Željko Šupić, šef filijale MF banke u Trebinju.

Svrha nenamjenskog kredita jeste da pokrije najrazličitije potrebe klijenata - od kupovine, opremanja ili adaptacije stambenog prostora, kupovine zemljišta, do nabavke automobila i refinansiranja postojećih kreditnih obaveza.

Pored kredita, ovoj grupi klijenata su na raspolaganju i ostali proizvodi MF banke kao što su kreditne kartice, te usluge iz segmenta mobilnog i elektronskog bankarstva.

Pozivamo sve zainteresovane građane da posjete poslovnicu MF banke u Trebinju na adresi Sokolska br.1, ili pozovu telefonom na broj 059 491 220.