Demokratija na Milov način demonstrirana je danas u Podgorici i to tokom hapšenja političara Marka Milačića.milacic-marko1.jpg

Fotografije jasno pokazuju sve.milacic-povrede.jpeg

Marku Milačiću tokom hapšenja nanesene su tjelesne povrede- fraktura palca lijeve šake, hematom i ogrebotina u predjelu ruku i ledja.milacic-marko2.jpgPolicija je hapsila Milačića kao da je okorjeli kriminalc.milacic-marko.jpgPodsjećamo, jutros je došlo do incidenta kada je, kako tvrdi Milačić, policija "nepropisno i nezakonito" zaustavila vozilo Prave sa rekvizitima, nakon što su pokušali da održe pres konferenciju ispred zgrade Vrhovnog državnog tužilaštva.Milačiću je policija stavila lisice na ruke nakon što se popeo na krov automobila i održao govor koji je trebalo da održi ispred zgrade tužilaštva. Iz Uprave policije je saopšteno da je spriječio službenike Komunalne inspekcije vršenju službene radnje.

I, onda je policija, po nalogu nadležnih, odlučila da "demokratski" odreaguje.

Milačić je poručio- dolje lanci i okovi, ne vežu se sokolovi. Najavljuje još veću , demokratsku, borbu protiv, kako kaže, režima koji pokušava da uništi sve vrijednosti države Crne Gore. Pokušaji da se, na sve načine, zaplaši i zaustavi u toj borbi neće uspjeti- kategoričan je Milačić.