Milatovic.webp

Kandidat za predsjednika Crne Gore Jakov Milatović izašao je na biračko mjesto, a potom i dao izjavu za medije. No, iako je to bilo zakazano u 10 sati, Milatovića su mediji morali čekati. Naime, na biračko mjesto je došao bez lične karte pa je morao nazad u svoj dom po ličnu kartu.

“To vam se dešava kada vam supruga u zadnjem trenutku sugerira da promijenite odijelo i ja poslušam suprugu. Tako da umjesto plavog koje sam planirao odabrao sam ovo, a u plavom mi je lična karta ostala. Obavio sam svoje biračko pravo,” rekao je uz osmijeh Milatović kojem se daje blaga prednost u drugom krugu predsjedničkih izbora.

Izrazio je želju da ovaj dan prođe u najboljem redu, piše N1.

“Vjerujem da je Crna Gora zrela da olovkom mijenja predsjednika, da olovkom mijenja Vlade. Siguran sam u pobjedu. Doći će do poraza simbola prethodnog režima. Kao čovjek koji je akademski oblikovan na zapadu smatram da imam dovoljno iskustva i znanja da Crnu Goru uvedem u EU. Mi na Balkanu takođe moramo da shvatimo da su ekonomske regionalne integracije neodvojiv dio EU integracija. Zalažem se za apsolutno najbolje odnose sa Srbijom i svim zemljama Zapadnog Balkana. Sa pozicije predsjednika uradiću sve da prošlost stavimo u prošlost”, izjavio je Milatović, poručujući da očekuje miran dan, te da jedino sadašnjem predsjedniku Crne Gore odgovara da kreira incidente.