Nemanja Miletić (foto: FK Partizan) -
Desni bek Partizana Nemanja Miletić danas se i zvanično oprostio od crno-bijelog dresa da bi karijeru nastavio u klubu Al Raed u Emiratima.

Miletić, koji je u Partizan došao iz belgijskog Vasterloa 2017. godine na poziciji štopera u Partizanu je zabilježio 162 nastupa i dao devet golova.

Miletić će u Saudijsku Arabiju otputovati krajem nedjelje, gdje će proći ljekarski pregled i biti zvanično predstavljen u novom klubu.

Iako je nedavno produžio ugovor do 2023. godine, Miletić i Partizan su se ipak dogovorili da saradnja bude prekinuta.

- Svaki igrač u jednom trenutku poželi da nastavi i osvježi svoju karijeru i ode u drugi klub, a kada taj dan dođe onda mu se vrate sve najljepše uspomene, zaboravi sve nedaće i probleme i bude veoma teško. Ne mogu da ne kažem da sam u Partizanu uživao! Donio mi je sve najljepše, pobjede, grupnu fazu Ligu Evrope, sjajne evropske utakmice, pobjede u derbijima - rekao je Miletić.

- Iz Partizana sam upisao i dobio poziv za nacionalnu selekciju i sve to zajedno govori o tome kako smo radili i šta je Partizan kao institucija! Ostala je velika žal za titulom, ali sam siguran da će moji saigrači trofej vratiti u Humsku i da ću se sa njima radovati na terenu. Za desetak dana odlazim u Arabiju gdje počinjem svoj novi životni ciklus - poručio je on.