Milionski plijen: Državljanin BiH uhvaćen sa 35 kilograma kokaina

kokain.jpg

Istražioci iz odjeljenja za narkotike kelnske policije saopštili su danas da su imali rekordnu zaplijenu droge i to u automobilu 25-godišnjeg vozača iz Bosne i Hercegovine, gdje je pronađeno čak 35 kilograma kokaina.

Mediji prenose da je droga bila tako slabo sakrivena da su i sami inspketori bili iznenađeni. Inače, ulična vrijednost otkrivenog kokaina kreće se, prema različitim procjenama, od 2,5 do 3,7 miliona evra.

“On je bukvalno 30 paketa kokaina, spakovanog poput cigli, stavio u dio automobila gdje stoji rezervni točak. Moje kolege odavno nisu imale tako lak ulov, jer je bilo više nego očigledno. Rijetko koji krijumčar tu stavlja drogu”, rekao je Jens Ahland, portparol policije.

“Ovo je novi rekord kada je riječ o količini zaplijenjene droge”, rekao je Ahland, dodavši samo da je krijumčar drogu prevozio iz Belgije te da je krajnje odredište navodno trebala da bude Slovenija.

Iz policije nisu željeli da iznose bilo kakve druge detalje, posebno ne o krijumčaru, već su samo naveli da je uhapšen. Dalju istragu sprovodi istražna kancelarija carine Esen,a u ime kancelarije javnog tužioca u Bonu, prenosi “Focus”.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×