Mladi Nevesinjci podržali vršnjake na KiM

169317.jpg (165 KB)

Učenici i nastavno osoblje Osnovne škole "Risto Proroković" iz Nevesinja prvi su u Republici Srpskoj koji su podržali akciju "Obradujmo naše vršnjake na Kosovu i Metohiji", rekao je predsjednik Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji Milorad Arlov.

- Za desetak dana prikupili su i uplatili na žiro račun Odbora 958 KM za izgradnju Dnevnog centra "Podrži me-9.januar" u Kosovskoj Mitrovici za djecu i mlade sa poteškoćama u razvoju i za paketiće kojima želimo da za zimske praznike obradujemo njihove vršnjake na Kosovu i Metohiji, koje zbog virusa korona ove godine nismo mogli ugostiti - rekao je Arlov.

Arlov je zahvalio učenicima iz Nevesenja i izrazio uvjerenje da mnoge osnovne i srednje škole, ali i građani u Republici Srpskoj podržati ovu humanitarnu akciju.

On je napomenuo da je akciju podržalo Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×
Trebinje Danas

Preuzmite Android aplikaciju