Moto fest Banjaluka - Foto: Ustupljena fotografija
Ove godine 25. 26. i 27. maj na tvrđavi Kastel, rezervisani su za još jednu odličnu zabavu za sve ljubitelje dvotočkaša, ali i one koji žele da uživaju u odličnoj atmosferi i bogatom programu koji nas tokom tri dana očekuje u Banjaluci.

Pod ovogodišnjom parolom "old school’s back in town", Moto klub Stršljen, koji je organizator ovog događaja, u Banjaluku donosi sjajan festivalski program, mnoštvo sadržaja, dobre energije i pozitivnog stava, koji će u grad na Vrbasu i ovoga puta privući bajkere i posjetioce iz zemlje, regije, ali i svijeta.

Organizatori su već ranije najavili i sjajan muzički program tokom tri festivalska dana, u okviru kojeg će nastupiti: Koza Mostra / Goran Bare & Majke / Kerber / Goblini / Deca Loših Muzičara / YU Grupa / Orthodox Celts / Iskaz / Let3. I to nije sve, jer osim večernjeg očekuje nas i sjajan dnevni muzički program, u okviru kojeg će nas zabavljati: Najda - Balkan Trip / Rok Apoteka / Django & Space Cowboys / Strings. Ulaz za sve bajkere i ove godine je besplatan, a svi oni koji to nisu ulaznice za koncertni program mogu da kupe putem prodajnog sistema www.gigstix.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH.

Tokom trodnevne moto zabave na Kastelu će biti održan i Moto sajam, na kojem će svoju ponudu predstaviti najveći moto brendovi i proizvođači moto opreme. Sa nama su ove godine: Ducati / Indian Motorcycle / Polaris / Moto Guzzi / Aprilia / Yamaha / Piaggio / Can – Am / CF Moto / Custom Moto Platz

Svoj dolazak na šesti po redu Moto Fest Banjaluka, potvrdilo je preko 500 moto klubova iz regije i Evrope i očekuje se da će nekoliko hiljada bajkera prodefilovati banjalučkim ulicama u ovogodišnjem moto defileu, koji je najavljen za subotu 27. maja.

U istom periodu banjalučani će pored brojnih dvotočkaša dočekati i četverotočkaše, ljubitelje adrenalina i brzine jer je kraj maja rezervisan i za Quad Week /25. do 28. maja/. Još jedan razlog više zašto baš u ovom periodu posjetiti Banjaluku.

Sve informacije o novostima i sadržajima ovogodišnjeg "Moto Festa, Banjaluka 2023" dostupne su na zvaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com.