Bilbord u Posušju - Foto: klix.ba
Uviđajem je utvrđeno da je osmoro mladih iz Posušja stradalo u novogodišnjoj noći u mjestu Tribistovo najvjerovatije usljed gušenja, saopšteno je iz MUP-a Zapadno-hercegovačkog kantona.

- Po nalogu dežurnog županijskog tužioca u Širokom Brijegu tijela stradalih su prevezena na Odjeljenje patologije Univerzitetske kliničke bolnice Mostar, gdje će biti izvršena obdukcija, nakon koje će, a eventualno i drugih potrebnih vještačenja, biti poznat uzrok smrti - navedeno je u saopštenju.

Iz MUP-a preciziraju da je policija 1. januara u 10.05 časova zaprimila prijavu da je u vikend kući koja se nalazi u mjestu Tribistovo, opština Posušje, smrtno stradalo osam osoba.

- Na mjesto događaja izašli su radnici Doma zdravlja Posušje i policijski službenici PU Posušje koji su zajedno sa dežurnim županijskim tužiocem na mjestu događaja izvršili uviđajne radnje i tom prilikom utvrdili da su smrtno stradali S.R, M.R, Ž.P, M.S, M.P, S.P, I.M. i S.J. sa područja Posušja, svi 2001. godište - saopšteno je iz kantonalnog MUP-a.

tragedija-posusje.jpg