ers-trebinje.jpg

Preduzeće "Elektroprivreda Republike Srpske" /ERS/ objavilo je danas javni poziv za angažman agenata za promociju Programa energetske održivosti domaćinstava.

"Pravo da budu promoteri imaju svi nezaposleni punoljetni građani Republike Srpske. Na osnovu javnog poziva biće angažovano 400 promotera", naveli su iz "Elektroprivrede".

Iz ERS-a su pozvali zainteresovane građane Republike Srpske da posjete jedan od 45 šaltera javnog snabdijevanja da bi se prijavili za promociju ovog programa.

Budući promoteri proći će obuku koja će biti organizovana na više lokacija širom Republike Srpske od stručnih lica "Elektroprivrede Republike Srpske".

"Sa odabranim kandidatima/budućim promoterima/ biće zaključen ugovor o djelu u kome će biti definisani uslovi i način finansijske nadoknade po završenim aktivnostima promocije", naveli su iz ERS-a.

"Elektroprivreda", kako su istakli, želi da aktivnostima na realizaciji ovog vrlo značajnog projekta za cijelu Republiku Srpsku dođe do svakog domaćinstva, te da građanima pruži detaljnije informacije o programu.

U saopštenju se dodaje da zainteresovani građani treba da dođu na jedan od 45 šaltera javnog snabdijevanja i ponesu važeći identifikacioni dokument, te popune prijavu kojom izražavaju zainteresovanost za ovaj javni poziv, odnosno poslove promotera programa.

Rok za podnošenje prijava je sedam dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Javni poziv će biti objavljen na oglasnoj tabli "ERS-a", internet stranici ovog preduzeća i putem medija.

Sve informacije u vezi sa javnim pozivom mogu se dobiti na jednom od 45 šaltera javnog snabdijevanja.