Fakultet za proizvodnju i menadžment danas je organizovao humanitarni sportski turnir za pomoć u liječenju našeg sugrađanina Danijela Pudara – Džaje.



Na turniru su učestvovale 53 ekipe iz Trebinja i drugih istočnohercegovačkih gradova, koje su se takmičile u disciplinama mali fudbal, basket i odbojka, u muškoj i ženskoj konkurenciji.
Na sportskim terenima u bivšoj kasarni, gdje se održavao turnir, bila je postavljena humanitarna kutija za dobrovoljne priloge za nastavak Džajinog liječenja.
Dušan Jokanović, dekan FPM istakao je da su po drugi put u saradnji sa Udruženjem studenata ovog fakulteta odlučili da organizuju humanitarni turnir za našeg sugrađanina, kome je neophodan novac za nastavak liječenja.
„Studenti našeg fakulteta pokazali su nešto što bi svi mi trebali da imamo – visok stepen društvene odgovornosti za pogled u one koje imaju životne probleme i nadamo se da smo našem sugrađaninu Danijelu Pudaru – Džaji na ovaj način pružili moralnu i materijalnu podršku“, rekao je Jokanović.
Učesnike turnira pozdravila je i Danijela, Džajina sestra koja se zahvalila organizatoru i prenijela pozdrave od Danijela.
„Danijel je trenutno u Dubrovniku na rehabilitaciji i šalje puno pozdrava i zahvaljuje se svim učenicima turnira što su uvijek uz njega“.
Humanitarni turnir u šahu za Džaju igrao se u novim prostorijama Šahovskog kluba „Leotar“ u centru grada, preko puta restorana „MG“,
Nakon odigranih mečeva, dodijeljene su diplome najboljim ekipama, kao i zahvalnice svim prijavljenim timovima.