Gradilište stambeno-poslovnog objekta na lokaciji starog Novoteksa u Trebinju svakodnevno dobija novi izgled, a vrijedni radnici uspješno su priveli kraju izlijevanje četvrte ploče, čime su se stvorili uslovi za početak zidanja četvrtog sprata ove zgrade na veoma atraktivnoj lokaciji u centru Trebinja.

Investitor "MIS invest" navodi da su zadovoljni dinamikom radova, pa su svi predviđeni rokovi ispoštovani, zbog čega se na samom objektu, matlene, svakog dana može vidjeti po nešto novo.

"Rade se i unutrašnji pregradni zidovi, postavljaju se prozori, razvodi se struja, vodoinstalacije", navode u MIS investu.

Iako je virus korona uticao na pojedine investitore i smanjio im prodaju stanova, u MIS investu navode da su zadovoljni potražnom za njihovim stanovima.

"Prodato je oko 80 stanova od 99 predviđenih. Prodaja ide odlično. Stanove kupuju kako domaće stanovništvo, tako i ljudi sa strane. Imamo više prodatih stanova ljudima koji žive u Kanadi, Švedskoj, Austriji, Danskoj, Švajcarskoj, ali i Srbiji", navode u ovom preduzeću.

Cijena metra kvadratnog je 2.200 KM.

"Cijenu prati vrhunski kvalitet gradnje i dobro urađeno arhitektonsko rješenje. Plan je da objekat bude završen tokom ljeta 2021. godine", naveli su u ovoj firmi.

U ponudi su garsonjere od 24 metra kvadratna, jednosobni stanovi od 36 do 52 metra kvadratna i dvosobni stanovi do 66 metara kvadratnih.

prodaja novih stanova trebinje (2).jpg

Ovaj stambeno-poslovni objekat biće prva "zelena zgrada" u Trebinju, koju će okružiti brojno drveće, a svaki stan, odnosno garsonjera će imati svoju zelenu oazu.

Kompleks će imati dvije vrste parking mjesta – spoljašnja koje će biti oko samog objekta i unutrašnja koja će biti u okviru prizemlja kompleksa.

stanovi trebinje novogradnja (2).jpg

Ovaj dio grada je veoma miran, zgrada je zaklonjena od svakodnevnih pogleda i gustine saobraćaja, ima parking.

Zgrada će imati lift i video nadzor, a svaki stan inverter klimu.

Opširniju ponudu i opis stanova pogledajte na sajtu nekretninetrebinje.com.

Jednosoban stan od 35,90 metara kvadratnih

1xx-min.jpg

Jednosoban stan od 44,39 metara kvadratnih

2xx-min.jpg

Jednosoban stan od 51,74 metara kvadratnih

9xx-min.jpg

Dvosoban stan od 56,91 metara kvadratnih

8xx-min.jpg

Dvosoban stan od 66,15 metara kvadratnih

4xx-min.jpg

Garsonjera od 24,4 metara kvadratnih

11xx-min.jpg