U revanš utakmici finala Kupa Republike Srpske trebinjski drugoligaš Leotar danas će na stadionu "Police" (17.30) pokušati da nadoknadi minus od 0:2 iz prvog susreta sa Radnikom iz Bijeljine.


U Trebinju je atmosfera skoro kao nekada. Ponovo se priča o fudbalu i opet je u centru pažnje Leotar, koji je ovaj trofej osvajao 2002. i 2004. godine. Iako je rezultat iz prve utakmice negativan, to ne sprečava ljubitelje fudbala da se nadaju iznenađenju.
- Trudili smo se i u Bijeljini prikazali kvalitetnu igru, stvorili dvije povoljne šanse koje su, nažalost, ostale neiskorištene. Radnik je u velikoj prednosti, ali ne pada nam na pamet da se predajemo. Moramo da jurimo rezultat, ali istovremeno da sačuvamo svoju mrežu - rekao je trener Leotara Rajko Mičeta, koji zbog žutih kartona ne može da računa na Vladimira Todorovića.
Bijeljinci su osvajali Kup 2010, 2013, 2014. i 2016. godine i sada žele da se po broju pehara izjednače sa banjalučkim Borcem. Svjesni su da imaju prednost i da su kvalitetniji od rivala, ali ništa neće prepuštati slučaju.
- Pokušaćemo da i u revanš susretu dođemo do pobjede, jer smo objektivno dosta kvalitetniji od Leotara. Sve drugo osim našeg trijumfa u revanšu bio bi rezultatski neuspjeh. Ipak, ni u jednom trenutku ne želimo, a i nećemo potcijeniti protivnika koji ima svijetlu prošlost - naglasio je kormilar Radnika Mladen Žižović.
Glas Srpske