Nađa Đogo predsjednik beba

 
 

Konferencija beba 9.jpg (785 KB)

Na konferenciji beba u Trebinju za članove „tročlanog predsjedništva“, ove godine izabrano je "četveročlano" zato što su dvije bebe imale po troje braće i sestara su Marija Lečić i Strahinja Brkić, najstarija beba je Maksim Šmrkić rođen 29.6.2022.godine, a najmlađa beba koja je i predsjednik četveročlanog predsjedništva je Nađa Đogo koja je rođena 20.6.2023. godine.

Pravo učešća imale su sve bebe iz Trebinja rođene u periodu od 29. juna 2022. godine do najmlađe prisutne bebe na manifestaciji koja posjeduje dokument sa jedinstvenim matičnim brojem, a večeras su bile prijavljene 63 bebe.

Konferencija beba 10.jpg (921 KB)

Konferencija beba 1.jpg (1.04 MB)

Konferencija beba 4.jpg (1.12 MB)

Konferencija beba 7.jpg (1019 KB)

Konferencija beba 8.jpg (825 KB)

Konferencija beba.jpg (964 KB)

Konferencija beba 5.jpg (1.07 MB)

Načelnik gradskog Odjeljenja za turizam, zaštitu životne sredine i preduzetništvo Bojan Vučurević rekao je da je cilj ove manifestacije da se ukaže na problem pada nataliteta i na potrebu rađanja.

On je naglasio da Gradska uprava Trebinje brojnim programima pruža podršku porodici i povećanju nataliteta u Trebinju.

Tradicionalna manifestacija priređena je 17. put u Trebinju, pod pokroviteljstvom grada Trebinja i uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

U zabavnom programu učestvovali su Dječiji hor "Bubamarac", Dječiji vrtić "Naša radost", Klub za djecu "Sveta Evgenija carica Milica" i Dječija igraonica "Ciciban".

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×