Fitnes klub "Kor" vas poziva da im se pridržite na Danu pokreta i zdravog života pod nazivom "Zdravo tijelo, zdravo srce" u Trebinju u nedelju 23. aprila u sportskoj sali OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Bregovima.


Vježbajte sa trenerima iz Beograda i Sarajeva koji su licencirani, internacionalni treneri i rado su se odazvali pozivu da dođu u naš grad i zajedno sa njima oprobajte se u najpopularnijim programima rekreacije.
Program će trajati od 10h-14h, a ulaz će biti potpuno bespalatan za sve one koji tog dana žele da vježbaju i iskoriste priliku da se oprobaju u popularnim programima rekreacije kao što su Pilates, Joga, Zumba, Taebo.
Manifestacija je za sve oni koji se rekreativno bave sportom, nije takmičarskog karaktera i okuplja sve ljude u jednom pozitivnom i zdravom okruženju.
"Potrebno je da dođete u komotnoj garderobi za rekreaciju, ponesete prostirku za vježbanje, ako imate ili jedan veliki peškir za plažu, dobro raspoloženje, a mi ćemo se potruditi da vam pružimo puno pozitivne energije! Cillj događaja je popularizacija fizićke aktivnosti kao preduslova zdravog načina života, a rekreacija je aktivan odmor sa kojom čovjek obnavlja radom utrošenu psiho-fizičku energiju",ističu iz "Fitnes Kora"-aerobik&pilates kluba.
Pridružite nam se!!!