Rukometaši Leotara nastavljaju šampionat zaostalom utakmicom I kola u kojoj na domaćem parketu dočekuju ekipu Borac 2 iz Banjaluke, u subotu 02.12.sa početkom u 19:30.



Gosti koji, kao i Leotar imaju dvije utakmice manje u odnosu na druge ekipe, do sada su zabilježili četiri pobjede i jedan remi tako da imaju bod prednosti u odnosu na Leotar.

Najveći hendikep za domaće je odsustvo Milomira Ninkovića, kapitena Leotara koji zbog crvenog kartona u hercegovačkom derbiju protiv Hercegovine, nema pravo nastupa na ovom meču.

“ Sigurno da ćemo osjetiti odsustvo Ninkovića, ali upkos tome vjerujem da će moji momci ostaviti srce na terenu i zabilježiti novu pobjedu pred svojim navijačima. O Borcu ne treba trošiti puno riječi, Banjaluka je tradicionalni rasadnik rukometnih talenata i ne treba zavaravati što se radi o drugoj ekipi Borca. Imaju dobar kvalitet, ali ja ne sumnjam u svoje izabranike. Bitno je da ispoštuju dogovor iz svlačionice i povoljan rezultata neće izostati” rekao je šef stručnog štaba Leotara Milan Simonović.

Trebinje danas