U Sportskoj dvorani Grada sunca 1. i 2. septembra održaće se Međunarodni rukometni turnir prijateljstva.Na turniru će pored rukometnog kluba “Leotar” učestvovati: RK “Metaloplastika Šabac”, RK “Lovćen Cetinje” i RKHM “Dubrovnik”.
Na konferenciji za medije organizovanoj u hotelu „SL Panorama“ zamjenik gradonačelnika grada Trebinja i predsjednik Organizacionog odbora turnira Mirko Ćurić izrazio je svoje zadovoljstvo povodom organizacije ovog prvog međunarodnog rukometnog turnir.a
„Turnir će okupiti važne rukometne klubove iz regiona i na taj način pokazati da se Trebinje sve više otkriva kao sportski centar Republike Srpske. Kao i do sada grad Trebinje maksimalno podržava sportske kolektive i sportske aktivnosti, jer nam je izuzetno važno da sport bude taj koji će okupljati omladinu, a ne neke neprihvatljive društvene pojave“ , kazao je Ćurić i dodao da se nada da će turnir postati prestižan i tradicionalno se održavati u našem gradu u godinama koje slijede.
Predsjednik RK „Leotar“ Vladan Šegrt pozvao je sve ljubitelje sporta da podrže turnir koji će okupiti ekipe koje zaista puno znače u svijetu rukometa.
Grad Trebinje