Banjaluka: Otvaranje teniskog kompleksa - Foto: RTRS

Najbolji studenti završnih godina, sa javnih univerziteta u Republici Srpskoj imaće priliku da tokom turnira "Srpska open" iz VIP lože gledaju mečeve najboljih tenisera svijeta! To je poklon predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika za uloženi trud tokom studijskih godina.

Čuvena imena iz svijeta tenisa, koja će zaigrati na turniru "Srpska open" privukla su 200.000 građana i turista, ali samo najbrži došli su do ulaznica.

Zahvaljujući predsjedniku Srpske najbolji studenti dobili su ulaznice. Sa najboljeg mjesta pratiće mečeve najboljih tenisera.

- Na tom mjestu, gdje treba da sjede državnici/političari sjediće 16 najboljih studenata generacije naših fakulteta - izjavio je Dodik.

Da im je ovo najbolji poklon za marljivo učenje kaže i Jovana Popović, student četvrte godine Ekonomskog fakulteta sa prosjekom 9,87.

- Ovo je bilo baš iznenađujuće. Svi želimo da dođemo na turnir i da gledamo te mečeve jer vjerujem da će to biti pravi spektakl - rekla je Popovićeva.

I Milici Hrvač, studentu bezbjednosnih nauka sa prosjekom 9,6 ostvarena je želja. Uživaće u vrhunskim mečevima na "Srpska openu".