unnamed (5)-1.jpg

Za najboljeg sportistu grada Trebinja u prošloj godini, proglašen je džudista Džudo kluba "Leotar" Božidar Vučurević, dok je najbolji sportski kolektiv Rukometni klub "Leotar".

unnamed (1)-1.jpg

Džudista Leotara Božidar Vučurević, proglašen je za najboljeg sportistu i za 2022. godinu, te je naglasio da je ovo uspjeh svih onih  koji mu godinama unazad pružaju podršku, a  bez koje ne bi napravio ovako značajne rezultate.

"Džudo jeste pojedinačan sport, ali bez svih njih teško da bih postogao sve ovo. Posebno mi je drago što sam najbolji u svom gradu, ali naravno i što sam najbolji u Republici Srpskoj. Potrudiću se da ponovim 2023. godinu", rekao  je Vučurević.
unnamed (2)-1.jpg

Predsjednik RK "Leotar" Stevan Bekan osvrnuo se na prethodnu godinu u kojoj su postigli kako kaže velike uspjehe, među kojima je i po prvi put nastup u evropskom takmičenju.

"Najveće zasluge imaju stručni štab i igrači, koji su na terenu sve ovo zaradili. Ovo je posljedica jednog velikog rada i posvećenosti u proteklih šest godina i hvala svima koji nas podržavaju sve ovo vrijeme", naveo je Bekan.

unnamed (3)-2.jpg

Ćurić je istakao da je Grad Trebinje tu da podrži sport i mlade talente, gradi sportsku infrastrukturu i stvara uslove u kojima će se novi šampioni rađati i rasti, te je dodao da je rihvaćena  kandidatura Grada Trebinja za priznanje 'Evropski grad sporta za 2025. godinu.

unnamed (4)-1.jpg