Najbolji sudenti grada Trebinja posjetili su danas Gradsku upravu, gdje je po prvi put upriličen novogodišnji prijem za njih. Studente su pozdravili zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić i načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Zoran Milošević.
Zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić istakao je da je visok prosjek koji su studenti ostvarili dokaz napornog rada i odricanja i da upravo oni na najbolji način prezentuju svoj grad na fakultetima.
“Kao budućnost grada nadam se da ćete sutra, kada završite studije, biti na usluzi Trebinju, a Gradska uprava će brojnim programima stvori što bolje uslove za vaš povratak”, rekao je Ćurić.
Podsjetimo da je u 2018. godini Grad Trebinja nagradio 29 studenata petodnevnim putovanjem i obilaskom najvećih znamenitosti tri evropske prestonice – Beč, Budimpešta i Bratislava.
Ovo je bio prvi put da jedan grad u Republici Srpskoj nagrađuje ekskurzijom najbolje studente, kao podstrek da postignu još bolje rezultate u nastavku studiranja, odnosno stručnog usavršavanja.Trebinje Danas