6D766E70-47C0-41E8-894B-6FC2D8D32250.jpeg

Na području Policijske uprave Trebinje, 22.10.2024. godine evidentirano je jedno krivično djelo i jedno narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.


Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su nakon stečenih operativnih saznanja da se lice inicijala H.P. bavi neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga izvršili pretres kuće i pomoćnih prostorija koje koristi navedeno lice kojom prilikom su pronašli i privremeno oduzeli zeljastu biljnu materiju koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu bruto mase 25 gr.

O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je policijskim službenicima naložilo da nakon kompletiranja predmeta protiv lica inicijala H.P. podnesu izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ iz člana 207. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Policijski službenici nastavljaju dalji rad na predmetu.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnijela Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnvoa sumnje da je lice inicijala Dž.N. počinilo krivično djelo „Krađa“ iz člana 224. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Policijska stanica Nevesinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnijela Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnvoa sumnje da je lice inicijala R.G. počinilo krivično djelo „Izazivanje opšte opasnosti“ iz člana 394. Krivičnog zakonika Republike Srpske.