Narodnoj biblioteci Trebinje stigla vrijedna donacija

IMG_20210722_115048272-678x381.jpg (151 KB)

Narodnoj biblioteci Trebinje danas je sarajevska fondacija “Kemal Bakaršić” donirala više od 250 novih naslova, čime je značajno obogaćen fond knjiga ove kulturne ustanove.

Predsjednik Upravnog odbora Fondacije Dragan Marković istakao je da mu je drago što je trebinjska Biblioteka izabrana za ovu donaciju, ističući da ova fondacija prati rad biblioteka u BiH i da je jedan od kriterijuma za dobijanje knjiga aktivnost u poslu.

“Narodna biblioteka u Trebinju je po svom angažovanju, broju čitalaca, te organizaciji događaja jedna od aktivnijih u BiH i zaslužuje da bude podržana ovakvim vrijednim poklonima”, istakao je Marković.

IMG_20210722_121519062-1536x1153.jpg (227 KB)

Direktor Narodne biblioteke Trebinje Milosava Supić Vuković je izrazila zahvalnost donatorima što su prepoznali rad i angažovanje ove ustanove, te ih obradovali sa veoma vrijednim knjigama koje će ovih dana biti dostupne korisnicima.

Ona je dodala da je riječ o knjigama domaćih izdavačkih kuća, različitih žanrova, među kojima je veći broj naslova za djecu, stručne literature, kao i klasici i aktuelna beletristika.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×