DNEVNI HOROSKOP: Bikovi će ovog petka biti napeti i NERVOZNI; Lavovi neće biti raspoloženi za SUSRETE, a OVAJ znak će biti pod PRITISKOM!

Prema mišljenju astrologa, mart će biti najsrećniji mesec u 2023. godini za ova tri horoskopska znaka.

Strijelac

Strijelac će imati srećan niz u martu jer će Saturn biti u Ribama i Strijelac može koristiti energiju ove planete. Ovo će biti vrijeme da sledite put do svoje sudbine i preduzmete korake koji su vam potrebni da je ispunite. Vrijeme je da u martu otkrijete i istražite svoju pravu svrhu.

Jarac

Mart je najsrećniji mesec za Jarčeve u 2023. godini. To je zato što će Pluton konačno napustiti Jarca u martu dopuštajući rođenima u ovom znaku da se osjećaju opuštenije i slobodnije. Moguće je da su se do ovog mjeseca Jarci vjerovatno osjećali pomalo nervozno. No, u martu će taj teret biti skinut pa će biti puno opušteniji.

Vodolija

Vodolijama su najsrećniji znakovi u 2023. godini iz dva razloga: Venera će ući u područje koje joj odgovara, a Saturn će konačno napustiti Vodoliju i ući u Ribe. Moguće je da će ove planetarne promene donijeti veliki preokret za Vodolije. Sav naporan rad proteklih nekoliko godina doći će kraju dopuštajući da se osjeća manje ograničeno. U ovim mjesecima mogući su romantični udvarači, prilike za karijeru i putovanja koja će vam postati dostupna u ovom razdoblju, čak i ako se ostvare tek nešto kasnije tokom godine.

Ipak, prema rečima astrologa, horoskopski znak koji će se u martu suočiti s izazovima su Ribe. Saturn će ograničiti sposobnost Riba da idu s tokom. Međutim, mart neće biti loš jer će vam njegovi izazovi omogućiti da naučite neke lekcije koje vas mogu dovesti do života kakav ste oduvijek željeli.