Nekoliko gradova u Srpskoj organizuje doček 2024. na otvorenom
Foto: Arhiva | Nekoliko gradova u Srpskoj organizuje doček 2024. na otvorenom
BANJALUKA - U nekoliko lokalnih zajednica u Srpskoj biće organizovan doček 2024. godine na otvorenom, uz nastupe poznatih izvođača i bogat prateći program.

Takođe, u Banjaluci će biti organizovana i proslava Nove godine za one najmađe, koji će u nedelju uz prigodan progam proslaviti ulazak u novu 2024. godinu.

Pored dočeka na otvorenom u Banjaluci je organizovan i doček u mnogobrojnim kafićima i restoranima, a dnevne žurke počinju već od 30. decembra.

"Ove godine ja i prijatelji smo odlučlili da u Novu godinu uđemo svi zajedno na koncertu Željka Samradžića u Banjaluci. Prethodnih godina smo uvijek bili u nekom od kafića, ali ove godine je to ipak na otvorenom", kazala ja Sandra S. iz Banjaluke.

Za doček Nove godine u Trebinju će nastupiti "OK bend", dok će u petak, 29. decembra, biti organizovan doček dječije Nove godine, biće priređeni mini-koncerti domaćih izvođača.

Progam se u Trebinju nastvalja se i u ponedjeljak, 1. januara, od 12 časova u Dučićevoj ulici gdje će biti priređen koncert Ansambla nacionalnih igara "Jovan Dučić", dok će u 13 časova nastupiti izvođač Adi.

Dobojlije će na dočeku međunarodne Nove godine uživati uz muzičare Igora Vukojevića i Nedu Petrušić.

Grad Prijedor organizuje doček Nove godine na otvorenom, a Prijedorčane će zabavljati di-džej Marko Kralj i grupa "Legende", a program novogodišnje noći počeće u 20 časova na Trgu majora Zorana Karlice.

Grupa "Zana" nastupiće na gradskom trgu u Bijeljini za doček Nove 2024. godine, prethodne je najavljeno iz Gradske uprave Biljeljina.

Preostale opštine i gradovi u Srpskoj neće imati doček na otvorenom, ali svaka od njih je za građane ali i brojene turisite pripremila bogat sadržaj u mnogobrojinim kafićima i restoranima.