Nove mjere Vlade Republike Srpske, ali i Vlada u okruženju zabranjuju izlazak iz kuća osobama koje imaju preko 65 godina. I, u redu- ti ljudi su najugroženiji od virusa korona koji hara svijetom.bake-deke.jpg

Ta organičenja, kao i policijski čas,i sve druge mjere uvedeni su zbog onih mlađih koji nisu i ne poštuju pravila i dovode u opasnost sve naše drage ljude koji su stariji od navedenih 65 godina.

Sad smo u karantin stavili naše roditelje, naše druge članove porodica koje spadaju u tu grupu zbog grupe sebičnjaka koji nisu društveno odgovorni.

Šta da rade oni koji imaju preko 65 godina i nikoga svog da im donese sve što im je potrebno za život? Koga da pozovu?

Šta će oni koji su u toj kategoriji, vitalni i obrađuju zemlju na svojim selima, a nemaju uslove da tamo žive i nikoga da to radi umjesto njih?

Ko će njima to da uradi?

Stidite li se vi zbog kojih nadležni svaki dan moraju da uvode nove mjere kako bi zaštitili stanovništvo?

Sram vas bilo!

Možda pomoć bude zatrebala i nekome vašem, pa ćemo svi mi odgovorni „priskočiti“ u pomoć , jer vi takvi ko zna šta ćete da uradite.

Pošto je većina stanovništva ipak odgovorna vjerujemo da će svako u svom naselju, okruženju gdje imaju oni koji imaju više od 65 godina, a sami su ukazati naležnima na njih kako bismo znali koliko je takvih u našoj sredini i našli način da im pomognemo.

A, one zbog kojih se primjenjuju stroge mjere kako bi se spasili svi treba ignorisati i potpuno dostraniti iz naših okruženja.

Pa, neka u svom svijetu , okruženi istima, rade šta žele.