Neprijatnost u Splitu: Iz restorana izbacili trudnicu sa suprugom i kćerkom

SPLIT - Vrlo neugodno iskustvo dočekalo je jednog Splićanina, njegovu trudnu suprugu i kćerkicu u jednom restoranu u centru grada, prenosi "Dalmacija Danas".

Kako se piše, muškarac je sa svojom porodicom izbačen iz lokala jer nisu hteli ništa da naruče za jelo, nego su samo odlučili da popiju brzinsko piće.

U nastavku prenosimo Facebook status muškarca koji u svom rodnom gradu, očigledno, nije dobrodošao ako ne misli "da ostavi keš".

"Ono kad postaneš nepoželjan u svom gradu! Nakon dva mjeseca što nisam bio u centru Splita, odemo nas troje da prošetamo. Nakon nekog vremena na Pjaci odlučimo da sjednemo na piće u caffe i restoran. Sjednemo za sto na kojem je cjenovnik s pićem. Nakon što je konobarica došla do nas i na engleskom nas pitala šta ćemo da jedemo, mi na hrvatskom odgovorimo da ćemo samo da popijemo piće. Konobarica kaže da možemo da ostanemo samo ako ćemo da jedemo. Ja je zamolim da ostanemo samo kratko i popijemo piće jer je *** trudna i ne može više da šeta. Ona ode do menadžera i vrati se i kaže "NE MOŽE!" Hvala vlasnicima i osoblju caffe i restorana na Pjaci. Zapitajte se sami za sebe što ste i kakvi ste kad zbog par evra izbacite trudnicu i curicu od dvije godine", napisao je na Facebooku, prenosi "Telegraf".