IMG-27dd59b4eb09bedd3e24dd339caff4fa-V.jpg (118 KB)

U Nevesinju je nestao Veselin Mićević, a policija je, preduzimajući sve mjere i radnje s ciljem njegovog pronalaženja, u mjestu Udrežnje, u zaseoku Kula, pronašla vozilo kojim se udaljio od kuće, saopšteno je danas iz Policijske uprave Trebinje.

Mićević je visine oko 190 centimetara, težine oko 130 kilograrama, plavih očiju i sijede kratke kose.

Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao crnu jaknu ispod koje se nalazila siva majica kratkih rukava, farmerke plave boje, a na nogama je imao crne patike.

Mićević se u srijedu, 3. novembra, vlastitim automobilom marke "golf" crvene boje udaljio od porodične kuće u nepoznatom pravcu.

Policijskoj stanici Nevesinje juče je prijavljeno da se on 3. novembra oko 11 časova udaljio ispred porodične kuće u Ulici Nemanjića bb, u opštini Nevesinje.

Odmah po zaprimanju prijave policija iz Nevesinja je sa rodbinom izvršila pretragu terena u mjestu Udrežnje, zaseok Kula, gdje porodica Mićević posjeduje porodično imanje i staru porodičnu kuću, te je tom prilikom pronađeno vozilo.

Policijska uprava Trebinje apeluje na sve građane, ukoliko vide nestalo lice, ili dođu do bilo kakvih saznanja o njemu, da prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozovu na besplatni broj telefona 122.