U Nevesinju je večeras bio veliki praznik sporta, humanosti i prijateljstva. Sportski velikan iz Beograda Crvena Zvezda i Klub malog fudbala „Nevesinje“ odigrali su revijalno-humanitarnu utakmicu pred oko 700 gledalaca, a sav prihod od ulaznica biće uplaćen za Udruženje „Moja nada“ iz Nevesinja i liječenje djevojčice Ivane Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva.nevesinje-zvezda.jpg

Iako je rezultat bio u drugom planu u sportske vremeplove biće upisano Nevesinje – Zvezda 2:4. Strijelci za jesenjeg futsal prvaka Srbije bili su: Perić, Sarić, Rnić i Bosnić, a čast prvaka Republike Srpske odbranio je Pudar sa dva lijepa gola.

Crvena Zvezda ima pristalice širom svijeta, ali je ljubav Nevesinjaca prema ovom klubu ipak drugačija – velika, iskrena i vječna. To su večeras pokazale Delije u Sportskoj dvorani „Nevesinjka“ koje su koreografijom i navijačkim pjesmama napravile prelijep sportski ambijent.

Na poluvremenu utakmice nastupili su etno grupe „Simonida“ i „Sveti Dimitrije“ i Plesni i čirliding klub „Lets dens“, a velikim apluzom pozdravljena su djeca i vaspitači iz Udruženja „Moja nada.