Tradicionalna proslava 8. marta u organizaciji Aktiva žena SNSD-a Nevesinje okupila je večeras više od 250 dama iz ovog mjesta.

Proslavi su prisustvovali i načelnik opštine Milenko Avdalović i njegov zamjenik Bogdan Botić, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Ilija Tamindžija, kao i poslanica u Parlamentarnoj skupštini BiH Ljubica Miljanović i poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milica Ijačić.

Čestitajući damama 8. mart, načelnik Avdalović je kazao da su žene stub porodice i društva, kao i snažan stub SNSD-a. Avdalović je naglasio da se SNSD zalaže da žene svakodnevno imaju ravnopravan status u društvu, kao i na važnim pozicijama.

On je poručio da uz ovakvu podršku žena, SNSD zna da je na pravom putu i da nema straha da neće biti uspješan u svim narednim aktivnostima.

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a Nevesinje Sandra Kovačević zahvalila se ženama SNSD-a na aktivizmu i zalaganjima da društvo oko sebe naprave boljim.

Ona je naglasila da Aktiv žena SNSD-a kroz godinu ima brojne aktivnosti, te da će i dalje ostati snažan oslonac ženama. Kovačevićeva je naglasila da je Aktiv žena SNSD-a svake godine sve brojniiji, te da okuplja najvrijednije što ima lokalne zajednica.