Zahvaljujući još jednoj dobrotvornoj akciji porodice Trebinjca Petra Aleksića i udruženja „Malteški red Švajcarske“, u trebinjsku Bolnicu stigla je nova donacija – dva šlepera opreme, sa krevetima, drugim bolničkim mobilijarom, medicinskim pomagalima i dijagnostičkim aparatom.


„U doniranoj opremi je i moderan ultrazvučni aparat marke ‘Tošiba’, koji će značajno unaprijediti usluge kod više dijagnostičkih procedura u našoj zdravstvenoj ustanovi. Ovo je još jedna donacija koja će umnogome unaprijediti rad bolnice u Trebinju i omogućiti našim pacijentima ugodniji boravak i kvalitetniju uslugu“, kaže Borislav Grubač, direktor Bolnice Trebinje.
Uz riječi zahvalnosti inicijatorima akcije, Grubač je podsjetio da su porodica Aleksić i „Malteški red Švajcarske“ u više navrata pomagali trebinjske ustanove i organizacije iz oblasti zdravstvene i socijalne zaštite, te da je i ovoga puta dio opreme isporučen Domu penzionera.
Grubač je zahvalio i gradonačelniku Luki Petroviću i Gradskoj upravi na angažmanu oko organizacije i transporta donacije iz Švajcarske do Trebinja.
Radio Trebinje