Gordan Mišeljić, generalni direktor Hidroelektrana na Trebišnjici jednoglasno je danas izabran za novog predsjednika Upravnog odbora Fudbalskog kluba „Leotar“, dok će dužnost potpredsjednika obavljati Zdravko Vukašinović.leotar-skupstina.jpg

U Upravni odbor izabrani su još i Aleksandar Kojović, Nebojša Rikalo, Marko Dučić, Dragan Aleksić, Marko Rikalo, Spasoje Radović i Borislav Grubač, dok će dućnost predsjednika nadzornog odbora u narednom periodu obavljati Pero Mišeljić. Za predsjednika Skupštine imenovan je Simeon Dučić.

„U novom Upravnom odboru spojili smo što više ljudi iz privrede i javnog života, a naš zadatak je da ostvarimo projektovani budžet od 400 hiljada KM i da obezbjedimo da Leotar ostvari plasman u veći rang takmičenja“, istakao je novi predsjednik Upravnog odbora.

Mišeljić je rekao da će se najprije ići na osvježavanje igračkog kadra.

„Sljedeći su radovi na infrastukturi kao i rješavanje dugovanja kluba koji će sukcesivno biti rješavani u narednoj godini. Mišeljić ističe da će se posebna pažnja posvetiti i osposobljavanju terena u nekadašnjoj kasarni, odnosno izgradnju terena sa vještačkom travom a jedan od predloženih lokaliteta je na prostoru nekadašnje kasarne.