Narodni front Jelene Trivić nije ni formiran a već je pokrenuo unutaropozicione transfere. Prvi na udaru našao se trebinjski PDP, a pošteđen nije ni Nebojša Vukanović koji je Trivićevoj bio najveća podrška.

Iako opozicija u Jeleni Trivić nije vidjela konkurenciju već partnera, na terenu druga priča. Prvi udarac zadala je svojoj partiji PDP-u i to u Trebinju. Gotovo kompletan Gradski odbor , na čeluz sa predsjednikom, preko noći je prešao u tabor Jelene Trivić.

– Moj osnovni razlog i što sam se uključio u stranu jeste što sam protiv politike simbioze, kako na lokalnom tako i republičkom nivou – rekao je Borjan.

Niko se, bar javno, nije nadao da će Trivićeva članstvo prigrabiti i od Nebojše Vukanovića. Tako su bivši članovi Liste za pravdu i red iz Zvornika najavili prelazak u Narodni front.

– Ja da sam uradio nešto slično gospođa Trivić bi napravila haos. Recimo da sam ja uzeo Begića kada je nju pljuvao to bi bio haos. Ne zamjeram joj, ona hoće novu strukturu – kaže Vukanović.

Nije Vukanović razočaran samo Jelenom Trivić nego i SDS-ovm Aleksandrom Pandurević.

– Jako me povrijedilo gostovanje Aleksandre Pandurević na N1 televiziji gdje je rekla da smo mi neprijatelji SDS-u kao SNSD. Tako me izvrjeđala na najgrublji način – dodao je Vukanović.

Na sve ovo ćuti vrh PDP-a iako je na jugu Srpske praktično ostao bez stranačkog rukovodstva. Saznajemo da će „okrnjeni“ Gradski odbor PDP-a u Trebinju, o raskolu u vlastitim redovima, raspravljati u ponedjeljak.